diumenge, 29 de maig del 2016

Fotografies de la setmana (23 al 29 de maig de 2016)

Dilluns 23 de maig:  la setmana començava amb temps molt estable i dominat pel sol amb alguns núvols poc importants. La visibilitat era bona degut al vent de mestral que bufava amb unes certes ganes:

Dimarts 24 de maig:  el dia va continuar molt estable, amb alguns núvols alts i mitjos. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 25 de maig:  la jornada es va caracteritzar pels núvols força abundants de tipus alt i mig impulsats per una baixa situada a l'atlàntic. Imatge a primera hora de la tard a Calaf:

Dijous 26 de maig:  comença la floració del lligabosc (Lonicera etrusca), espècie arbustiva pròpia dels marges i boscos de la zona:

Divendres 27 de maig:  de nou el dia es va caracteritzar pels intervals de núvols alts i mitjos, tot i que amb força estones de sol. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dissabte 28 de maig:  després d'un matí i migdia assolellats, l'arribada d'un front fred a la tarda va portar tempestes irregulars però que de forma puntual van caure amb força. Imatge a mitja tarda als plans de Conill després del pas d'una tempesta:

Diumenge 29 de maig:  després dels ruixats i tronades del dia d'ahir, el vent avui ha girat a mestral i el dia és clar i amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora del dia a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada