dimecres, 4 de maig del 2016

Dades 4 de maig de 2016

El dia ha tornat a estar dominat per l'estabilitat i pel sol arreu, tant sols amb alguna boira local a primera hora, i per bandes de núvols prims a la tarda que han aparegut per l'extrem sud. La propera nit aquests núvols aniran avançant cap al nord i ja de cara a demà tindrem núvols i clarianes, més espessos com més cap al sud i a la tarda. De moment no s'esperen precipitacions a la nostra zona. Divendres sí que tindrem un cel més tapat i ja podrien caure pluges febles, amb temperatures suaus. El cap de setmana tindrem un temps més inestable sobretot de cara a diumenge, però encara no està clara la intensitat de les possibles precipitacions que puguem tenir, ja que la pertorbació podria quedar situada més a l'oest. Les temperatures el cap de setmana baixaran una mica de dia.

Les màximes d'avui han pujat fins a valors entre els 21 i 24ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i 8ºC, amb inversió tèrmica marcada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent fluix i de direcció molt variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,8ºC
T. Mínima:    5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   22,6ºC
T. Mínima:     6,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     23,2ºC
T. Mínima:       4,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    21,4ºC
T. Mínima:      6,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,5ºC
T. Mínima:       3,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      23,3ºC
T. Mínima:        6,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      24,2ºC
T. Mínima:        3,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    22,6ºC
T. Mínima:      8,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada