dilluns, 16 de maig del 2016

Dades 16 de maig de 2016

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel temps estable, amb domini del sol i tant sols amb algunes nuvolades que s'han format a la tarda al Pirineu i que de forma molt local han deixat algun ruixat, molt més febles i aïllats que en dies enrere. La propera nit el vent girarà a llevant i augmentarà la humitat, per la qual cosa ja de cara a demà són possibles bancs de núvols baixos sobretot al centre i est del país, sense precipitacions i amb temperatura mínima una mica més alta i màxima que es mantindrà semblant a la d'avui. Com a novetat per dimecres esmentar que un front ens arribarà i podria deixar pluges que en principi serien febles, i sobretot caurien de cara a la tarda. A partir de dijous el temps s'estabilitza completament i sembla que pèl cap de setmana continuaria l'estabilitat, amb temperatures que tiraran clarament cap amunt, amb calor a finals del cap de setmana.

Les màximes d'avui han baixat lleugerament, i s'han mogut entre els 18 i 24ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 4 i 7ºC, amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,0ºC
T. Mínima:    6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,3ºC
T. Mínima:     5,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     19,8ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    18,2ºC
T. Mínima:      5,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,9ºC
T. Mínima:       6,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      19,9ºC
T. Mínima:        7,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      20,9ºC
T. Mínima:        3,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    18,9ºC
T. Mínima:      5,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada