dimecres, 18 de maig del 2016

Dades 18 de maig de 2016

Avui hem tingut un dia dominat pels núvols,. que al matí han estat en general baixos a l'est i alts per tot arreu, tot i algunes clarianes. De cara a migdia i primera hora de la tarda s'han format tempestes al Pirineu que han anat estenent-se cap a diferents zones del nord del país, a la vegada que d'altres tempestes s'han format a l'extrem sud. En general han estat irregulars i puntualment han caigut amb una certa intensitat. La propera nit tot això s'aturarà i demà tindrem una jornada de temps molt estable, amb sol tot i alguns núvols matinals i amb temperatura en general més alta. Divendres i dissabte seguirà el temps estable i amb temperatura més alta sobretot a migdia, mentre que diumenge ens passarà un front que podria portar algunes tempestes i lleugera baixada de temperatures.

Les màximes d'avui han estat més altes, amb valors entre els 21 i 25ºC, i mínimes entre els 6 i 9ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,5ºC
T. Mínima:    7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,7ºC
T. Mínima:     9,0ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,6ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:    0,9 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    21,3ºC
T. Mínima:      8,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,6ºC
T. Mínima:       6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      23,7ºC
T. Mínima:        7,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      24,6ºC
T. Mínima:        6,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    22,6ºC
T. Mínima:      8,5ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada