dijous, 19 de maig del 2016

Dades 19 de maig de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb alguns núvols a primera hora restes de la pertorbació que ens va afectar ahir i que al final va acabar deixant alguna petita tempesta al vespre. A partir de mig matí el cel s'ha anat aclarint i la tarda ha estat ben serena, tant sols amb algunes nuvolades decoratives al Pirineu. La propera nit i matinada es podrien formar alguns núvols baixos i demà les mínimes seran més altes que no pas avui, amb temps assolellat i màximes que s'enfilaran clarament més que no pas les d'avui. Dissabte continuarà el temps molt tranquil i amb temperatures bastant altes a migdia, amb valors que sovintejaran entre els 25 i 30ºC, i superant-se aquesta xifra en llocs més càlids. Diumenge també farà calor però a la tarda ens arriba un front fred que deixarà ruixats i tronades al nord, amb una baixada transitòria de temperatures per dilluns. A partir de dimarts es tornarien a enfilar de valent.

Les màximes d'avui han estat una mica més baixes, entre els 20 i 25ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 9 i 12ºC, amb vent fluix a moderat de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,2ºC
T. Mínima:   10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,3ºC
T. Mínima:     9,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,0ºC
T. Mínima:      10,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    19,9ºC
T. Mínima:      8,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,2ºC
T. Mínima:      11,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      22,4ºC
T. Mínima:       11,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      23,8ºC
T. Mínima:       12,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    21,1ºC
T. Mínima:     10,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada