dimarts, 17 de maig del 2016

Dades 17 de maig de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb temps plenament estable i ja sense precipitacions. No obstant, l'entrada d'una massa d'aire molt humida des del mar ha portat bancs de núvols baixos al centre i a l'est, independentment dels núvols prims que han anat avançant de ponent a llevant sobre tot a la tarda, i que precedeixen a l'arribada d'un front fred per demà. Demà tindrem més núvols i a migdia i la tarda cauran ruixats sobretot al centre i nord, localment moderats i amb tempesta, per bé que molt irregulars. Demà la temperatura serà semblant a la d'avui. Dijous tot això ja haurà marxat i s'imposarà una falca anticiclònica amb temps de nou estable i temperatura que començarà a pujar, tendència que continuarà divendres i dissabte amb sol i calor, mentre que diumenge podria arribar un altre front amb nous ruixats.

Les màximes d'avui han anat entre els 19 i 22ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 9ºC,amb inversió tèrmica marcada a primera hora. La visibilitat ha estat dolenta, la humitat elevada i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,5ºC
T. Mínima:    5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,2ºC
T. Mínima:     7,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,0ºC
T. Mínima:       6,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    19,1ºC
T. Mínima:      7,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,7ºC
T. Mínima:       6,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      20,2ºC
T. Mínima:        5,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      21,4ºC
T. Mínima:        4,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    19,6ºC
T. Mínima:      8,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada