diumenge, 29 de maig del 2016

Dades 29 de maig de 2016

La jornada ha transcorregut amb un temps ja molt més estable després de les tempestes d'ahir a la tarda primer, i que van ser molt locals però que puntualment van caure amb força, i la segona tongada de tempestes de la nit que va ser més general i que va portar fortes ràfegues de vent. Durant la nit tot això ha marxat i ha quedat un cel serè, que s'ha mantingut tota la jornada tant sols amb nuvolades cap al nord però que no ens han afectat. La propera nit tornarà a ser fresca i de cara a demà tindrem un dia semblant al d'avui, amb creixement de nuvolades al nord, temperatures molt suaus i vent amb cops moderats de mestral. En dies posteriors sembla que la situació no variaria massa i continuaríem amb un temps insegur a les tardes i amb poca calor.

Les temperatures han baixat de forma clara, amb màximes entre els 19 i 25ºC i mínimes entre els 9 i 14ºC, amb humitat baixa, molt bona visibilitat i vent moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,4ºC
T. Mínima:    9,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,1ºC
T. Mínima:     9,3ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     21,3ºC
T. Mínima:       9,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    19,4ºC
T. Mínima:      9,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,7ºC
T. Mínima:      13,6ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      21,6ºC
T. Mínima:       10,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      23,1ºC
T. Mínima:       10,7ºC
Precipitació:     0,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    20,2ºC
T. Mínima:     9,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada