dimarts, 3 de maig del 2016

Dades 3 de maig de 2016

El dia ha tornat a estar dominat per un temps absolutament estable, amb sol arreu del país i tant sols alguns núvols prims al Pirineu a la tarda provocats per una cua de front molt poc actiu. A curt termini no es preveuen canvis i continuarem afectats per un anticicló atlàntic. La propera nit tindrem cel serè i temperatures que seran semblants o una mica més altes, amb inversió tèrmica que es farà més marcada, i demà dominarà el sol amb alguns núvols poc importants i temperatura una mica més alta, el vent amb tendència a anar girant al sud. Dijous ja començaran a aparèixer núvols i a la tarda podria caure alguna primera pluja pel sud, mentre que sembla que divendres augmenta la inestabilitat amb cels més tapats i ruixats i tempestes. El cap de setmana ens podria afectar una pertorbació activa, tot i que aquest tema encara està per acabar de confirmar del tot.

Les màximes avui han estat una mica més altes, amb valors entre els 19 i 25ºC i mínimes entre els 0 i 5ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat molt fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,6ºC
T. Mínima:    6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,9ºC
T. Mínima:     4,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    20,5ºC
T. Mínima:      2,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    19,0ºC
T. Mínima:      3,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,5ºC
T. Mínima:       2,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      20,4ºC
T. Mínima:        4,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      21,3ºC
T. Mínima:        0,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    18,9ºC
T. Mínima:      4,4ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada