dimarts, 24 de maig del 2016

Dades 24 de maig de 2016

El dia ha tornat a ser tranquil, amb més sol al matí i més núvols a la tarda de tipus alt, i que no han portat conseqüències. La situació ve dominada per un anticicló a l'est i una depressió estancada a l'atlàntic que ens va enviant bandes de núvols prims. La propera nit continuarem amb el cel més aviat tapat i amb temperatures que seran més altes que en dies enrere, i ja de cara a demà seguirem amb la mateixa situació, en general estable i amb temperatures màximes lleugerament més altes. Les temperatures seran més altes entre dijous i dissabte, quan podrien assolir valors propis de l'estiu i superar-se els 30ºC a força punts de l'interior, per baixar a partir de diumenge. Ara com ara no es preveuen canvis de temps importants a curt ni a mig termini.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 5 i 8ºC, amb vent fluix de sud-est, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,4ºC
T. Mínima:    5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   22,6ºC
T. Mínima:     6,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     23,2ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    19,3ºC
T. Mínima:      6,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,1ºC
T. Mínima:       6,8ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      21,4ºC
T. Mínima:        7,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      23,6ºC
T. Mínima:        5,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    21,0ºC
T. Mínima:      7,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada