divendres, 20 de maig del 2016

Dades 20 de maig de 2016

Avui hem tingut una jornada de temps ben estable, amb alguns núvols prims fins a mig matí, i un cop aquests s'han desfet ha quedat un dia assolellat, tant sols amb nuvolades decoratives que s'han format a la tarda i que no han portat conseqüències. La propera nit tindrem cel serè i les temperatures seran fresques, però una mica més altes que no pas la nit passada, i demà el temps serà de nou estable i assolellat, amb nuvolades de tarda al Pirineu i temperatura més alta, que superarà amb facilitat els 25ºC. Diumenge en canvi ens arriba un front fred que portarà més núvols i tempestes al nord del país, difícilment al sud. Aquestes podrien ser localment intenses i portaran una baixada de temperatures entre diumenge i dilluns,per tornar a augmentar amb força a partir de dimarts.

Les màximes han estat més altes, amb valors entre els 22 i 25ºC, i mínimes una mica més baixes, entre els 5 i 10ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,4ºC
T. Mínima:    7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,0ºC
T. Mínima:     7,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     23,9ºC
T. Mínima:       6,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    22,3ºC
T. Mínima:      8,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,2ºC
T. Mínima:      10,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      23,8ºC
T. Mínima:        8,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      25.3ºC
T. Mínima:        5,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    23,2ºC
T. Mínima:      9,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada