dissabte, 21 de maig del 2016

Dades 21 de maig de 2016

El dia ha tornat a estar dominat pel temps ben estable, i sense pràcticament núvols. Només s'han format algunes nuvolades poc importants a la tarda al Pirineu, així com núvols prims que han entrat a mitja tarda per ponent i que són les restes de tempestes que s'han format a l'Aragó a la tarda. De cara a la propera nit augmentaran els núvols de manera més general, fet que provocarà que les mínimes no siguin gens baixes. Demà ens arriba un front fred a migdia i la tarda que ens portarà xàfecs i tempestes que aniran escombrant el país de ponent a llevant. No seran massa intensos però poden caure a moltes zones del centre i nord del país, amb màximes que demà quedaran lleugerament més baixes. Dilluns bufarà el vent de mestral no massa fort, el dia serà serè i les temperatures seran més baixes. A partir de dimarts, però, aniran pujant de forma progressiva.

Les màximes d'avui han anat entre els 22 i 28ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 7 i 13ºC, amb inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat bona, el vent ha bufat fluix del sud i la humitat ha estat baixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,9ºC
T. Mínima:    9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   26,6ºC
T. Mínima:    10,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     26,5ºC
T. Mínima:       8,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    21,9ºC
T. Mínima:     13,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     26,2ºC
T. Mínima:       7,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      25,3ºC
T. Mínima:        9,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      27,7ºC
T. Mínima:        6,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    24,2ºC
T. Mínima:     11,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada