diumenge, 22 de maig del 2016

Dades 22 de maig de 2016

El dia ha començat amb força núvols molts d'ells baixos, tot i algunes clarianes que han anat apareixent al llarg del matí. A partir de migdia ens ha creuat el front i ha portat tempestes que han estat força generals, però que han passat a gran velocitat i per això les quantitats recollides no han estat, en general, massa importants. A mitja tarda ja havia passat tot i s'han tornat a obrir força clarianes. La propera nit serà més fresca i el vent bufarà amb cops moderats de mestral, i de cara a demà tindrem un dia assolellat, amb bona visibilitat i temperatura que es mantindrà més fresca que en dies enrere, i a partir de dimarts es situarà una depressió enfront de Portugal i que ens impulsarà una massa d'aire càlid. Les temperatures aniran cap amunt arribant a un màxim divendres, quan seran pràcticament d'estiu.

Les màximes del dia han anat entre els 21 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 8 i 11ºC, amb humitat elevada, bona visibilitat i vent fluix variable que ha girat a mestral moderat a partir de la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,9ºC
T. Mínima:    9,3ºC
Precipitació: 4,9 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,9ºC
T. Mínima:    10,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,7ºC
T. Mínima:       8,3ºC
Precipitació:    0,1 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    21,1ºC
T. Mínima:      9,3ºC
Precipitació:   5,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,4ºC
T. Mínima:      10,0ºC
Precipitació:    5,6 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      23,7ºC
T. Mínima:       10,8ºC
Precipitació:     4,3 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      24,8ºC
T. Mínima:        9,6ºC
Precipitació:     3,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    22,1ºC
T. Mínima:     10,8ºC
Precipitació:   1,8 mm
Fenomens observats: rosada, tempesta, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada