dilluns, 2 de maig del 2016

Dades 2 de maig de 2016

La setmana ha començat amb temps ben tranquil i cel serè arreu, pràcticament sense núvols i tant sols s'han vist alguns núvols prims a la tarda a ponent, molt poca cosa. De moment no hi ha canvis i el temps continuarà ben estable, amb domini del sol i vent cada cop més fluix. La propera nit serà freda però no tant com les anteriors, i de cara a demà les màximes s'enfilaran una mica més que no pas avui, apropant-se als 20ºC a molts llocs de l'interior, fins i tot més a ponent. Dimecres continuarà si fa no fa tot igual, amb estabilitat i temperatura una mica més alta mentre que dijous ja podrien començar a aparèixer alguns primers núvols, poca cosa de moment. Ara com ara sembla que el cap de setmana podria canviar de valent el temps amb l'arribada d'una depressió i temps inestable.

Les màximes d'avui han pujat respecte ahir, i s'han mogut entre els 16 i 21ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 4 i -2ºC, amb humitat baixa. molt bona visibilitat i vent amb cops moderats de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,1ºC
T. Mínima:    0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,8ºC
T. Mínima:     3,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     18,6ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    15,9ºC
T. Mínima:      0,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,8ºC
T. Mínima:       2,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      18,0ºC
T. Mínima:        2,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      19,2ºC
T. Mínima:       -1,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    16,9ºC
T. Mínima:      0,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada