divendres, 13 de maig del 2016

Dades 13 de maig de 2016

El dia d'avui ha començat amb cel força serè i amb alguns núvols prims. A mesura que ha anat avançant el dia han aparegut núvols al nord del país que s'han anat estenent cap al sud, i que a partir de migdia han deixat tempestes localment intenses amb calamarsa. Aquestes precipitacions han caigut sobretot al nord-est del país, i a hores d'ara cauen al Prepirineu de Lleida, amb tendència a avançar cap al sud i a desfer-se en dues o tres hores. La propera nit s'aclarirà i les mínimes tornaran a ser fresques, mentre que demà el dia serà semblant al que hem tingut avui, amb sol al matí i ruixats aillats a la tarda, que segurament seran menys intensos que avui. Diumenge i dilluns el temps serà força més estable, amb nuvolades de tarda però sense pluja i amb temperatures que seran una mica més altes de dia.

Les màximes del dia han anat entre els 16 i 22ºC, i les mínimes entre els 3 i 8ºC,amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,4ºC
T. Mínima:    5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,2ºC
T. Mínima:     4,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,1ºC
T. Mínima:       4,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    16,1ºC
T. Mínima:      6,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,7ºC
T. Mínima:       6,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      18,2ºC
T. Mínima:        8,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      19,3ºC
T. Mínima:        3,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    17,1ºC
T. Mínima:      6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada