dimecres, 11 de maig del 2016

Dades 11 de maig de 2016

A primera hora del dia ens ha creuat una línia de ruixats que ha afectat sobretot les comarques de ponent i el Pirineu, mentre que com més al centre i a l'est les precipitacions han estat molt febles. A partir de mig matí s'ha allunyat a gran velocitat i s'han obert força clarianes, mentre que a la tarda s'han format noves nuvolades que han deixat ruixats sobretot al Pirineu, molt irregulars. La propera nit tornarà a ser força fresca i es formaran boires, mentre que de cara a demà tindrem núvols i clarianes i ruixats irregulars, ja que seguim de moment sota la influència de la depressió situada davant de Portugal. Els propers dies la inestabilitat serà menor, encara amb algunes nuvolades i risc de ruixats tot i que aquests aniran de baixa, i amb temperatures que a poc a poc tiraran cap amunt però sense arribar a fer calor.

Les màximes d'avui han anat entre els 16 i 21ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 6 i 8ºC,amb humitat elevada i mala visibilitat al matí,i baixa humitat i molt bona visibilitat a la tarda. El vent ha bufat fluix de mestral amb algun cop moderat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,9ºC
T. Mínima:    6,1ºC
Precipitació: 1,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   16,2ºC
T. Mínima:     6,9ºC
Precipitació:  4,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,1ºC
T. Mínima:       7,1ºC
Precipitació:    1,5 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    15,7ºC
T. Mínima:      7,5ºC
Precipitació:   0,6 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,5ºC
T. Mínima:       7,5ºC
Precipitació:    0,2 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      17,4ºC
T. Mínima:        6,7ºC
Precipitació:     2,7 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      18,5ºC
T. Mínima:        8,0ºC
Precipitació:     1,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    16,3ºC
T. Mínima:      7,0ºC
Precipitació:   0,8 mm
Fenomens observats: boira, rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada