dissabte, 14 de maig del 2016

Dades 14 de maig de 2016

El dia ha estat força semblant a ahir, amb un matí molt tranquil, amb bancs de boira a primera hora i domini del sol un cop s'han desfet aquests. I a partir de migdia s'han tornat a formar nuvolades que de nou han deixat xàfecs i tempestes localment una mica intenses però molt irregulars, arribant de forma puntual fins a punts del centre del país i fins i tot la costa. Les dues o tres properes hores encara pot caure algun ruixat feble i de cara a la nit el cel es tornarà a aclarir amb alguna boira local al nord de l'altiplà, i temperatura encara una mica fresca. Demà el temps serà una mica més estable, amb sol a primera hora i noves nuvolades que es formaran a migdia i la tarda. No es descarta algun ruixat però seran menys extensos i poc importants en general, amb temperatures de dia un xic més altes. I la propera setmana començarà amb temps bàsicament estable, domini del sol i temperatura en augment suau i progressiu.

Les màximes d'avui ja han estat una mica més altes, amb valors entre els 19 i 25ºC i mínimes entre els 6 i 10ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,0ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,3ºC
T. Mínima:     6,4ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,1ºC
T. Mínima:       6,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    19,4ºC
T. Mínima:      6,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,1ºC
T. Mínima:      10,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      21,2ºC
T. Mínima:        8,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      22,1ºC
T. Mínima:        4,8ºC
Precipitació:     0,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    19,7ºC
T. Mínima:      7,0ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada