diumenge, 8 de maig del 2016

Fotografies de la setmana (2 al 8 de maig de 2016)

Dilluns 2 de maig:  la setmana començava amb temps molt tranquil i domini del sol amb bona visibilitat i tant sols alguns núvols decoratius. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimarts 3 de maig:  jornada de temps estable i amb sol i alguns núvols prims poc importants. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimecres 4 de maig:  el dia va estar dominat per la tranquil·litat, amb sol i bona visibilitat provocada pel vent de mestral. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dijous 5 de maig:  el temps va continuar força estable, amb sol i algunes bandes de núvols prims a la tarda. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 6 de maig:  dia amb domini dels núvols i fins i tot amb alguna feble precipitació al matí, mentre que a la tarda es van obrir algunes clarianes. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dissabte 7 de maig:  dia de temps insegur amb domini dels núvols però sense precipitacions, fins i tot amb alguna petita clariana. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 8 de maig:  el matí ha començat amb molts núvols i algunes precipitacions febles:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada