diumenge, 1 de maig del 2016

Fotografies de la setmana (25 d'abril a 1 de maig de 2016)

Dilluns 25 d'abril:  la setmana començava amb temps molt tranquil i domini del sol amb bona visibilitat. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimarts 26 d'abril:  el temps va continuar tranquil amb domini del sol i tant sols alguns núvols a la tarda. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimecres 27 d'abril: el temps va començar a canviar amb l'acostament d'una pertorbació i augment dels núvols baixos, encara sense pluja. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:

Dijous 28 d'abril:  la inestabilitat va ser acusada amb cels tapats arreu i pluges generals, moderadament abundants. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Divendres 29 d'abril:  el temps va ser molt més estable, amb boires matinals i sol al migdia i tarda tot i alguns intervals de núvols. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dissabte 30 d'abril:  malgrat que el dia va començar tapat i fins i tot amb algunes precipitacions, l'entrada del vent de mestral va netejar ràpidament el cel amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Diumenge 1 de maig :  el dia ha començat amb un cel ben serè i molt bona visibilitat degut al vent de mestral que ha bufat les darreres hores:

:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada