dijous, 5 de maig del 2016

Dades 5 de maig de 2016

El temps ha continuat ben estable, amb cel serè al matí i amb alguns núvols prims cap al sud, mentre que a la tarda han entrat bandes de núvols alts que al final de la tarda pràcticament han acabat per tapar del tot el cel. La propera nit es taparà del tot i demà tindrem un dia ennuvolat, amb alguna clariana i amb precipitacions febles cap al sud, temperatures que seran molt suaus de matinada però que de cara a demà baixaran una mica respecte les d'avui, Dissabte i diumenge tindrem cels tapats i amb precipitacions febles o localment moderades, ambient més fresc i humit i temperatures que baixaran de forma clara. Sembla que de cara a principis de la propera setmana el temps continuaria inestable.

Les temperatures màximes del dia han anat entre els 21 i 25ºC, mentre que per la seva banda les mínimes han anat entre els 3 i 8ºC, amb marcada inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona sobretot al matí, i el vent ha bufat fluix amb cops moderats a la tarda de direcció sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,4ºC
T. Mínima:    6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,1ºC
T. Mínima:     8,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     23,2ºC
T. Mínima:       5,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    20,9ºC
T. Mínima:      6,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,9ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      22,8ºC
T. Mínima:        7,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      24,6ºC
T. Mínima:        3,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    22,7ºC
T. Mínima:      8,5ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada