dilluns, 30 de maig del 2016

Dades 30 de maig de 2016

La setmana ha començat amb un temps lleugerament insegur, que s'ha traduit en un matí força assolellat, i tarda amb creixement de nuvolades i algunes tempestes al nord del país, i que de forma puntual han arribat al centre, ja molt més desfetes. La situació està dominada per un gran embossament d'aire fred en alçada situat damunt de França i que ens afecta de forma indirecta. La propera nit s'aturaran les precipitacions i demà al matí tindrem núvols i clarianes i amb temperatures una mica més altes que no pas les d'avui. A la tarda tornaran a créixer nuvolades i es formaran nous ruixats i tronades als mateixos llocs, si bé demà les precipitacions podrien ser més extenses i agafar més territori. Les màximes de demà seran semblants a les d'avui. A partir de dimecres sembla que  el temps s'anirà estabilitzant i la temperatura tirarà cap amunt de forma progressiva.

Les màximes d'avui han anat entre els 20 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 6 i 10ºC,amb vent entre fluix i moderat de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,4ºC
T. Mínima:    7,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,5ºC
T. Mínima:     7,3ºC
Precipitació:  9,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     21,3ºC
T. Mínima:       6,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    19,7ºC
T. Mínima:      8,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,9ºC
T. Mínima:       8,3ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      21,4ºC
T. Mínima:        9,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      23,0ºC
T. Mínima:        6,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    20,3ºC
T. Mínima:     8,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada