diumenge, 22 de maig del 2016

Fotografies de la setmana (16 al 22 de maig de 2016)

Dilluns 16 de maig:  la setmana començava amb temps molt tranquil, dominat pel sol i alguns núvols decoratius a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 17 de maig:  el dia es va caracteritzar pels núvols baixos al matí i els núvols prims a la tarda, preludi de l'arribada d'un front fred. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dimecres 18 de maig:  el pas d'un front no massa actiu ens va portar una certa inestabilitat amb ruixats i algunes tronades al vespre. Imatge a la tarda a Calaf encara amb núvols molt trencats:

Dijous 19 de maig:  el temps de nou es va estabilitzar, amb domini del sol ja des de bon matí i amb bona visibilitat provocada pel vent de mestral. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 20 de maig:  el dia es va tornar a caracteritzar per l'estabilitat absoluta i el domini del sol pràcticament sense cap núvol i amb bona visibilitat. Imatge a la tarda a Calaf:

Dissabte 21 de maig:  les pluges de les darreres setmanes, combinades amb les temperatures suaus han propiciat l'aparició de diferents tipus de bolets, com ara aquests a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 22 de maig:  a primera hora del matí teníem força núvols baixos que precedeixen a l'arribada del front pel migdia i primera hora de la tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada