divendres, 6 de maig del 2016

Dades 6 de maig de 2016

El dia ha estat dominat pels núvols, tot i algunes clarianes a primera hora de la tarda, i amb algunes precipitacions febles al matí que han estat en forma de fang, ja que l'entrada del sud en capes altes arrossega una massa d'aire provinent del nord d'Àfrica. La situació ve dominada per l'arribada d'una depressió activa que es quedarà estancada uns dies a l'oest de la península i que aquí ens afectarà d'una forma més aviat indirecta. Demà i també diumenge tindrem dies semblants als d'avui, amb núvols abundants, ben poques clarianes i algunes pluges que aniran caient de forma intermitent, sempre amb quantitats poc importants. Les temperatures de dia seran fresques, i força suaus de nit degut a la nuvolositat abundant, i el vent bufarà de llevant. De cara a principis de la propera setmana sembla que no hi haurà canvis i pot continuar el temps lleugerament inestable.

Les temperatures màximes han baixat clarament, amb valors entre els 15 i 20ºC, i mínimes més altes, entre els 7 i 10ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat amb cops moderats de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,2ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 0,7 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   15,3ºC
T. Mínima:     9,6ºC
Precipitació:  0,6 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     16,1ºC
T. Mínima:       8,8ºC
Precipitació:    1,3 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    15,8ºC
T. Mínima:      7,5ºC
Precipitació:   0,5 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,1ºC
T. Mínima:      10,3ºC
Precipitació:    1,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      17,5ºC
T. Mínima:       10,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      18,6ºC
T. Mínima:        9,9ºC
Precipitació:     0,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    16.4ºC
T. Mínima:      9,1ºC
Precipitació:   0,3 mm
Fenomens observats: pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada