diumenge, 1 de maig del 2016

Dades 1 de maig de 2016

El mes ha començat amb temps serè i ambient molt més fred de l'habitual per l'època. A la serralada pirinenca, en especial a la seva cara nord ha nevat fins i tot amb una certa intensitat sobretot al matí, amb més sol arreu a la tarda. La propera nit tindrem cel serè i les temperatures tornaran a ser fredes, si bé les glaçades quedaran limitades als llocs enclotats i a on encalmi el vent, mentre que a les zones més altes de l'altiplà les temperatures seran més elevades que la nit passada. La setmana començarà amb estabilitat però encara amb vent de mestral que demà encara es deixarà sentir, tot i que menys que avui. Les temperatures començaran a pujar de dia i aquesta tendència es mantindrà fins dijous, quan les temperatures de dia podrien voltar els 25ºC. A partir de divendres augmentaran els núvols i potser el cap de setmana tinguem un canvi de temps.

Les màximes d'avui han anat entre els 13 i 18ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 3 i -2ºC, amb vent moderat de mestral, baixa humitat i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,3ºC
T. Mínima:   -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   12,8ºC
T. Mínima:     3,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     15,6ºC
T. Mínima:       1,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    12,8ºC
T. Mínima:     -0,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,6ºC
T. Mínima:       1,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,7ºC
T. Mínima:        1,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,3ºC
T. Mínima:       -1,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,2ºC
T. Mínima:     -0,4ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada