dimecres, 25 de maig del 2016

Dades 25 de maig de 2016

Avui hem tingut una jornada molt semblant a la d'ahir, amb temps estable però amb força núvols de tipus alt i mig que ha anat desfilant pel cel de ponent a llevant sense més conseqüències. A grans trets seguim sota el domini d'una depressió situada davant les costes portugueses i que ens va enviant masses de núvols prims sense precipitacions. De cara a demà tot continuarà si fa no fa igual, amb núvols prims i amb temperatures que pujaran,tant les màximes com les mínimes. Divendres i dissabte aquesta pujada de temperatures arribarà al seu màxim, amb valors que es podrien apropar als 30ºC i sempre amb aquests núvols prims, mentre que de cara a diumenge ens passaria per sobre un front fred que a la tarda podria portar tempestes al nord del país i una clara baixada de temperatures per principis de la propera setmana.

Les màximes d'avui han anat entre els 23 i 26ºC, i les mínimes entre els 8 i 11ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,1ºC
T. Mínima:    8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,4ºC
T. Mínima:     9,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     25,3ºC
T. Mínima:       8,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    23,2ºC
T. Mínima:      8,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,1ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:    0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      25,2ºC
T. Mínima:       10,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      26,2ºC
T. Mínima:        8,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    23,7ºC
T. Mínima:     10,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada