diumenge, 14 de febrer del 2016

Fotografies de la setmana (8 al 14 de febrer de 2016)

Dilluns 8 de febrer:  els camps de cereal comencen a patir els efectes de la manca d'aigua de les darreres setmanes, que provoca un creixement deficient, amb plantes petites i esclarissades. Imatge a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 9 de febrer:  durant el dia ens va creuar un front atlàntic que es va mostrar poc actiu, amb molts núvols però sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 10 de febrer:  el pas d'un nou front ens va portar cels tapats i pluges febles, sobretot a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 11 de febrer:  el temps va tornar a estar dominat pel pas d'un nou front que va portar molts núvols i pluges febles durant el dia. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 12 de febrer:  nova jornada dominada pels núvols de punta a punta de dia i amb plugims febles que van anar caient. Imatge a Castellfollit de Riubregós a la tarda:

Dissabte 13 de febrer:  el matí va ser dominat pels núvols i amb pluges febles, però a la tarda els núvols es van trencar, amb bona visibilitat i vent de mestral moderat:

Diumenge 14 de febrer:  el matí ha estat assolellat i amb bona visibilitat, mentre que a partir de migdia s'ha anat tapant de ponent a llevant per l'arribada d'un nou front:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada