diumenge, 7 de febrer del 2016

Fotografies de la setmana (1 al 7 de febrer de 2016)

Dilluns 1 de febrer:  les temperatures molt altes de les darreres setmanes han propiciat que els ametllers floreixin entre un o dos mesos abans del que seria habitual:

Dimarts 2 de febrer: el dia va ser dominat per la boira al matí i boirina a la tarda amb mala visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 3 de febrer: jornada molt semblant a la del dia anterior,amb boira baixa al matí i sol a la tarda:

Dijous 4 de febrer: dia de temps molt estable, amb domini del sol tot el dia i pràcticament sense núvols, i amb molt bona visibilitat:

Divendres 5 de febrer:  el matí va ser dominat pel sol, mentre que a la tarda van anar apareixent bandes de núvols prims de ponent a llevant per l'acostament d'un front fred:

Dissabte 6 de febrer:  la jornada va ser dominada pels núvols baixos que fins i tot van deixar alguna feble precipitació al matí. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 7 de febrer:  durant la nit i la matinada ens ha creuat un front amb pluja que no ha estat gaire important. A partir de mig matí l'entrada del mestral ha desfet els núvols, quedant un migdia i tarda serens i amb molt bona visibilitat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada