divendres, 5 de febrer del 2016

Dades 5 de febrer de 2016

Avui hem tingut un dia tranquil, amb molt de sol al matí a tot arreu i tarda amb bandes de núvols prims poc importants i que han anat apareixent per ponent. La propera nit es taparà més i tindrem mínimes més altes que en dies enrere, mentre que demà tindrem força núvols però no s'espera que plogui, tot plegat combinat amb algunes clarianes i vent fluix. Les temperatures demà tornaran a ser bastant suaus. Demà a la nit arriba un front fred una mica més actiu amb pluja que no serà massa abundant i que a més marxarà ràpidament, i diumenge el cel s'anirà aclarint i el vent de mestral anirà agafant empenta al llarg del dia, i a la tarda bufarà amb força ganes. Sembla que la setmana vinent podríem tenir el pas de diferents fronts que no sembla que hagin de ser gaire actius. La temperatura no serà massa freda.

Les temperatures d'avui han estat clarament més altes que en dies enrere, amb màximes entre els 14 i 19ºC i mínimes entre els 2 i -5ºC, i amb marcada inversió tèrmica a primera hora del matí. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima:  -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  15,7ºC
T. Mínima:   -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   16,4ºC
T. Mínima:    -2,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,9ºC
T. Mínima:       2,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,9ºC
T. Mínima:      -3,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      14,1ºC
T. Mínima:       -1,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      16,0ºC
T. Mínima:       -5,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     15,5ºC
T. Mínima:       0,2ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada