dimecres, 10 de febrer del 2016

Dades 10 de febrer de 2016

La jornada d'avui ha començat amb cels mig ennuvolats sobretot a ponent i amb més clarianes al litoral i prelitoral, però cap al final del matí s'ha tapat ràpidament i a migdia s'han iniciat pluges febles a ponent i interior i que en alguns casos encara continuen a hores d'ara. De cara al vespre continuarà el risc d'algunes precipitacions no massa importants amb mínimes poc fredes, mentre que demà tindrem un dia semblant a avui: matí amb núvols i clarianes i tarda més ennuvolada i amb alguna pluja feble. El vent de mestral s'intensificarà de cara a demà a la tarda, per bé que no serà tant intens com la nit passada. Divendres ens creua un altre front amb vent de ponent moderat, temperatures suaus i alguna gota. Dissabte tindrem núvols i clarianes amb vent de ponent destacable i temperatura molt suau, mentre que diumenge arriba un front des del nord amb ruixats, nevades al Pirineu i una marcada baixada de temperatures que ens durà temps hivernal per la propera setmana.

Les màximes d'avui han anat entre els 9 i 15ºC, i les mínimes entre els 1 i 8ºC, amb vent fort a la matinada i molt més suau de dia de mestral, bona visibilitat i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima:   3,4ºC
Precipitació: 2,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,4ºC
T. Mínima:    1,0ºC
Precipitació: 3,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   11,5ºC
T. Mínima:     3,1ºC
Precipitació:  3,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:       4,5ºC
Precipitació:    0,6 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,8ºC
T. Mínima:       7,6ºC
Precipitació:    0,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,2ºC
T. Mínima:        6,1ºC
Precipitació:     1,1 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:        5,4ºC
Precipitació:     1,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     10,8ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:    2,3 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada