dimecres, 3 de febrer del 2016

Dades 3 de febrer de 2016

Avui durant el matí hem tingut bancs de boira força extensos i espessos i que han durat fins gairebé migdia, aclarint ràpidament i amb una tarda que ha quedat serena o amb alguns núvols prims poc importants. La propera nit es formarà alguna boira aïllada cap al nord de l'altiplà i les temperatures seran clarament més fredes, amb glaçades a les planes interiors. Demà dominarà el sol amb vent de mestral moderat i temperatures que seran més baixes que avui, mentre que divendres augmenten els núvols prims amb temperatura que de nou augmenta. Dissabte i diumenge ens creua un front que no ens portarà pluja i que provocarà un gir dels vents a ponent, amb núvols i clarines i temperatures que s'enfilaran sobretot prop del litoral. La setmana vinent tampoc es veuen canvis de temps que ens puguin portar pluja o fred d'hivern.

Les temperatures d'avui s'han mogut entre els 10 i 15ºC pel que fa a les màximes, i entre els 4 i 6ºC pel que fa a les mínimes. La humitat ha estat elevada al matí amb mala visibilitat i baixa a la tarda amb bona visibilitat i vent fluix a moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima:   4,9ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,5ºC
T. Mínima:    4,3ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   11,7ºC
T. Mínima:     4,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,1ºC
T. Mínima:       4,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,3ºC
T. Mínima:       6,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      13,3ºC
T. Mínima:        6,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      13,2ºC
T. Mínima:        4,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     11,2ºC
T. Mínima:       5,3ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada