dissabte, 20 de febrer del 2016

Dades 20 de febrer de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb domini del sol arreu i en que pràcticament no s'ha vist ni un núvol. Estem sota la influència d'un anticicló i la propera nit tornarà a ser serena i amb glaçades a l'interior, sobretot en llocs enclotats mentre que a zones altes tiraran cap amunt. Demà tot continua igual i predominarà el sol amb algun núvol poc important, vent fluix i temperatures clarament més altes de dia, amb valors quasi primaverals a migdia. La setmana propera començarà amb el pas d'una pertorbació no gaire activa dilluns amb núvols i alguns ruixats al matí, aclarint a la tarda. Una nova pertorbació ens afectaria entre dimecres i dijous, i una altra a l'acabar la setmana.

Les temperatures d'avui han pujat pel que fa a les màximes, amb valors entre els 9 i 15ºC, i les mínimes han anat entre els 0 i -5ºC, amb una forta inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima:  -2,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   12,8ºC
T. Mínima:    -2,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     13,2ºC
T. Mínima:      -3,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,1ºC
T. Mínima:       0,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,0ºC
T. Mínima:      -4,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,4ºC
T. Mínima:       -1,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      11,7ºC
T. Mínima:       -5,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     10,4ºC
T. Mínima:      -0,4ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada