divendres, 12 de febrer del 2016

Dades 12 de febrer de 2016

Avui hem tingut un dia molt semblant al d'ahir, amb núvols abundants, algunes boires i pluges febles en general, puntualment moderades a ponent i Pirineu de Lleida. Aquestes precipitacions febles continuaran bona part de la nit, i a la matinada s'aturaran i s'obriran clarianes. Demà tindrem un dia amb núvols i clarianes i vent moderat a fort de ponent, especialment intens a migdia i primera hora de la tarda, i demà les temperatures s'enfilaran més que no pas avui. Demà al vespre es taparà ràpidament per l'arribada d'un nou front que a la nit portarà de nou pluja feble. Diumenge al matí predominaran les clarianes i a la tarda arriba un front fred més actiu amb ruixats arreu i nevades al Pirineu, i les temperatures baixaran clarament.Sembla que la propera setmana estarà dominada pel fred de ple hivern, ara com ara sembla que sense precipitacions.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 7 i 16ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 4 i 6ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  9,2ºC
T. Mínima:   5,6ºC
Precipitació: 2,6 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   7,3ºC
T. Mínima:    4,4ºC
Precipitació: 2,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    9,2ºC
T. Mínima:     5,2ºC
Precipitació:  5,2 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,1ºC
T. Mínima:       5,3ºC
Precipitació:    3,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,4ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:    0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      10,7ºC
T. Mínima:        6,4ºC
Precipitació:     7,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      11,3ºC
T. Mínima:        6,2ºC
Precipitació:     2,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      9,7ºC
T. Mínima:       5,9ºC
Precipitació:    1,4 mm
Fenomens observats: pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada