dimecres, 17 de febrer del 2016

Dades 17 de febrer de 2016

El dia d'avui ha estat caracteritzat per un cel serè arreu, i tant sols s'han observat alguns núvols prims cap a ponent a la tarda, i que són l'avançada del front que ens afectarà demà. Durant la propera nit el cel s'anirà tapant i la temperatura serà menys freda que la nit passada, tot i que les gelades seran generals a l'interior, i demà tindrem un dia més tapat i amb possibilitat de precipitacions febles. que serien en forma de neu a la nostra zona. En qualsevol cas, les possibles precipitacions que puguin caure seran molt febles. Les màximes de demà pujaran de forma lleugera respecte les d'avui però es mantindran ben baixes. Divendres tornarà a dominar el sol, amb ambient força fred, mentre que dissabte i sobretot diumenge el temps seguirà estable i les temperatures pujaran.

Les temperatures d'avui han estat ben fredes,amb màximes entre els 3 i 9ºC i mínimes entre els -3 i -6ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat molt bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  4,6ºC
T. Mínima:  -4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    5,7ºC
T. Mínima:    -6,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      6,1ºC
T. Mínima:     -4,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      3,4ºC
T. Mínima:      -4,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      9,2ºC
T. Mínima:      -3,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       5,6ºC
T. Mínima:       -3,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       6,1ºC
T. Mínima:       -6,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      4,4ºC
T. Mínima:      -4,3ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada