divendres, 26 de febrer del 2016

Dades 26 de febrer de 2016

La jornada d'avui ha estat força tranquil·la, tot i que els núvols han estat relativament abundants, sobretot a primera hora del dia i durant la tarda. La situació, però, ve dominada per l'arribada d'una profunda pertorbació que ens començarà a afectar aquest vespre i nit amb pluges entrant des del sud i ponent i que aniran escombrant tot el país i que seran generals i moderades a intenses, amb neu a cotes de ben bé 1.000 metres. A partir de demà al matí les pluges es podrien anar fent més intermitents, tot i que no desapareixerien, i la cota de neu seria més baixa, podent arribar cap als 600 o 700 m. Diumenge encara continuaria el temps inestable amb ambient fred i possibilitat de precipitacions, tot i que encara no està del tot clar l'abast i intensitat d'aquestes precipitacions. Dilluns la depressió ja s'anirà allunyant, el vent serà de nord i bufarà amb ganes, i l'ambient seria de ple hivern.

Les temperatures màximes han baixat i s'han mogut entre els 8 i 14ºC, amb mínimes entre els 2 i -1ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de sud-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  9,7ºC
T. Mínima:   1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,1ºC
T. Mínima:    1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      9,9ºC
T. Mínima:       1,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,1ºC
T. Mínima:       1,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,4ºC
T. Mínima:       1,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      10,8ºC
T. Mínima:        2,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      10,5ºC
T. Mínima:       -1,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      9,7ºC
T. Mínima:       2,1ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada