divendres, 19 de febrer del 2016

Dades 19 de febrer de 2016

La jornada d'avui ha començat amb temps ja molt més estable, la qual cosa s'ha traduït en sol i bancs de boira a ponent i altiplà central, boires que en algun cas han estat gebradores i que s'han anat desfent a mig matí,quedant un migdia i tarda completament assolellats. La propera nit serà serena, amb vent fluix i algun banc de boira, i amb temperatures que seran fredes, una mica menys que la nit passada però encara amb glaçades nombroses. Demà dominarà el sol i les temperatures de dia pujaran, i diumenge la situació serà semblant però amb temperatures que s'enfilaran clarament respecte a les de dissabte i superaran els 10ºC, arribant als 15ºC en llocs càlids. Dilluns la temperatura tornaria a baixar i, almenys la primera part de la propera setmana, sembla que dominarà el temps relativament tranquil.

Les temperatures màximes del dia s'han enfilat lleugerament més que ahir, amb valors compresos entre els 6 i 12ºC, i mínimes encara fredes,amb valors entre els -1 i -4ºC. A primera hora del dia hi havia boira amb mala visibilitat i humitat elevada, mentre que la resta de la jornada ha tingut baixa humitat i bona visibilitat. El vent ha bufat fluix de mestral,

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  7,8ºC
T. Mínima:  -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    7,9ºC
T. Mínima:    -4.0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      8.8ºC
T. Mínima:      -2,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,1ºC
T. Mínima:      -1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     12,1ºC
T. Mínima:      -3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       7,9ºC
T. Mínima:       -1,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       9,1ºC
T. Mínima:       -4,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      7,1ºC
T. Mínima:      -1,2ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada