dilluns, 15 de febrer del 2016

Dades 15 de febrer de 2016

La setmana ha començat amb un temps molt més tranquil i cels serens arreu. La pertorbació ja s'ha allunyat cap al mar i ara ens afecta una entrada d'aire fred que s'enfortirà entre demà i dimecres, amb una baixada de temperatures que ens portarà ambient de ple hivern sobretot entre demà i dimecres, i amb glaçades generals a l'interior i que podrien ser les més fortes del present hivern. Demà i dimecres dominarà el sol, amb vent de mestral que anirà bufant però cada cop més fluix. Dijous arriba un front que ens podrà portar més núvols i alguns ruixats, que podrien ser de neu tot i que no sembla que hagin de ser massa importants. A partir de divendres el temps es fa més càlid i estable, amb un nou augment de la inestabilitat de cara a diumenge.

Les temperatures màximes del dia han estat similars a les d'ahir, amb valors entre els 9 i 14ºC, i mínimes més baixes, entre els 2 i -1ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat molt bona i el vent ha bufat moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima:   0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,8ºC
T. Mínima:   -1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     12,2ºC
T. Mínima:     -0,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,8ºC
T. Mínima:      -1,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,3ºC
T. Mínima:       2,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,3ºC
T. Mínima:        1,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     10,7ºC
T. Mínima:       0,2ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada