dilluns, 1 de febrer del 2016

Dades 1 de febrer de 2016

La setmana ha començat amb cel tapat i boires a l'interior que s'han anat aixecant i desfent al llarg del matí, i al migdia i la tarda ha quedat un cel completament asserenat o amb alguns núvols prims. Estem sota la influència d'una gran anticicló que afecta tot el sud del continent amb estabilitat absoluta, sol i boires matinals. La propera nit es formaran de nou boires a l'interior i demà tindrem una jornada gairebé calcada a la d'avui, amb temperatures de nou altes per l'època i continuació de la sequera. Entre dimecres i dijous passa un front poc actiu que portarà alguns núvols, no sembla que hagi de ploure i sí que la temperatura posteriorment baixaria fins a situar-se en valors més propis per les dates. De cara al cap de setmana ens passaria un nou front però tampoc sembla que hagi de portar gaire precipitacions.

Les temperatures màximes han anat entre els 11 i 18ºC i les mínimes entre els 3 i 11ºC,amb humitat moderada, visibilitat dolenta i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima:   7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,2ºC
T. Mínima:    3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   14,1ºC
T. Mínima:     5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,3ºC
T. Mínima:       6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,6ºC
T. Mínima:      10,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      13,1ºC
T. Mínima:        8,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      13,7ºC
T. Mínima:        6,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     12,8ºC
T. Mínima:       7,3ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada