diumenge, 21 de febrer del 2016

Fotografies de la setmana (15 al 21 de febrer de 2016)

Dilluns 15 de febrer:  tot i el fred dels darrers dies, les plantes continuen avançades respecte el seu cicle normal, diverses espècies herbàcies ja han començat a florir. Imatge a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 16 de febrer:  el dia va ser estable i dominat pel vent de mestral que va provocar ambient fred i molt bona visibilitat arreu. Imatge a la tarda des de Calaf mirant cap al Montsec:

Dimecres 17 de febrer:  de nou el temps va ser estable, amb vent, serè i bona visibilitat. Imatge a Calaf a la tarda:

Dijous 18 de febrer:  el pas d'un petit front va portar cels tapats, però sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 19 de febrer:  de nou es va tornar a imposar el temps estable després del front del dia anterior, amb cels serens sense ni un núvol i vent fluix. Imatge a la tarda:

Dissabte 20 de febrer:  va continuar la tònica de temps molt tranquil amb sol i bona visibilitat arreu del país. Imatge a Castellfollit de Riubregós durant la tarda:

Diumenge 21 de febrer:  el dia ha estat assolellat i amb bona visibilitat fins a mitja tarda, que s'ha tapat de núvols prims pel sud que anuncien l'arribada d'una feble pertorbació per demà. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill mirant cap al nord:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada