dimarts, 23 de febrer del 2016

Dades 23 de febrer de 2016

Avui hem tingut una jornada dominada pel temps estable, amb alguns núvols prims al matí i cel ja ben serè de cara a la tarda. De moment estem sota la influència d'una falca anticiclònica que ens portarà més estabilitat i alguna boira matinal sobretot al nord de l'altiplà, en zones arrecerades del vent. Demà tindrem un nou dia assolellat fins a la tarda, en que augmentaran els núvols procedents de la pertorbació que ens afectarà dijous,amb més núvols i alguns ruixats. Divendres tindrem temps més tranquil augmentant els núvols al tard, i dissabte arriba una profunda pertorbació que podria portar pluges generals, força generoses i amb neu a cotes bastant baixes, encara per determinar. Diumenge el temps seria insegur i més fred, fred que continuaria de cara a la propera setmana amb temps ja més estable.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 11 i 17ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i 5ºC, amb una marcada inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat dolenta al matí amb calitja i més bona a la tarda, i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima:   2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   13,7ºC
T. Mínima:    0,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     14,4ºC
T. Mínima:       2,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,5ºC
T. Mínima:       3,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,8ºC
T. Mínima:       3,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      14,2ºC
T. Mínima:        4,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      15,2ºC
T. Mínima:       -0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     13,4ºC
T. Mínima:       3,3ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: rosada, calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada