diumenge, 28 de febrer del 2016

Dades 28 de febrer de 2016

Durant la nit finalment ha arribat a nevar a Calaf, per bé que la precipitació no ha estat massa intensa i, juntament amb el terreny ja moll per la pluja caiguda prèviament , tot plegat va fer que la neu no acabés agafant. Ja de matinada les precipitacions es van aturar i la boira es va estendre per bona part de l'altiplà. A mig matí ja s'havia desfet del tot la boira i ha dominat el sol, però l'aire fred que encara quedava ha fet disparar les nuvolades, i a la tarda hi ha hagut ruixats dispersos. La propera nit es podria formar de nou boira, encara que menys extensa que no pas la nit passada,i les mínimes seran fredes, amb algunes glaçades lleugeres. De cara a demà tindrem sol, temperatura una mica més alta i vent que es reforçarà de mestral. Els propers dies seran tranquils, amb més suavitat de dia i nits encara fredes.

Les màximes d'avui han anat entre els 6 i 12ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i-1ºC, amb vent fluix de mestral, humitat elevada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  8,7ºC
T. Mínima:   0,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,9ºC
T. Mínima:   -1,0ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     11,5ºC
T. Mínima:      -0,9ºC
Precipitació:    0,3 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,0ºC
T. Mínima:      -0,9ºC
Precipitació:   11,9 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     12,6ºC
T. Mínima:       1,7ºC
Precipitació:    1,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       8,5ºC
T. Mínima:        0,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       9,6ºC
T. Mínima:        2,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      8,5ºC
T. Mínima:       0,2ºC
Precipitació:    0,5 mm
Fenomens observats:neu i aiguaneu durant la nit, pluja, boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada