dijous, 4 de febrer del 2016

Dades 4 de febrer de 2016

El dia ha estat completament serè arreu i tant sols s'ha format algun banc de boira al nord de l'altiplà, però que s'ha desfet amb rapidesa abans de mig matí. El temps continua dominat per un fort anticicló situat a l'Atlàntic i que ens afecta en forma de falca. La propera nit tornarà a ser serena i amb glaçades a l'interior, i de nou es formarà algun banc de boira cap al nord de l'altiplà. Demà tindrem sol al matí i temperatura una mica més alta de dia que no pas avui, i a la tarda apareixeran núvols degut a l'arribada d'un front poc actiu. La nit de divendres a dissabte serà ennuvolada i ja no tindrem glaçades, mentre que dissabte tindrem força núvols i temperatures suaus. Diumenge a la matinada ens passa un altre front, aquest una mica més actiu i que portarà pluges febles, puntualment moderades al Pirineu de Lleida, i a la tarda ja s'allunyarà amb gir del vent a mestral. De cara a la setmana vinent ara per ara no s'entreveuen canvis significatius.

Les temperatures d'avui han estat clarament més baixes que en dies enrere, amb màximes entre els 7 i 13ºC i mínimes entre els -1 i -5ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  8,6ºC
T. Mínima:  -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,8ºC
T. Mínima:   -3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,2ºC
T. Mínima:    -2,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,9ºC
T. Mínima:     -1,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     12,8ºC
T. Mínima:      -2,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       9,4ºC
T. Mínima:       -1,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      10,2ºC
T. Mínima:       -5,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      8,6ºC
T. Mínima:      -2,5ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada