dilluns, 29 de febrer del 2016

Dades 29 de febrer de 2016

La setmana ha començat amb temps ja molt més estable que en dies enrere i, tot i que a primera hora hi havia força núvols, ràpidament al llarg del matí s'ha anat asserenant i, sobretot al migdia i la tarda, ha predominat el cel ben serè arreu. La propera nit continuarà el temps igual, i les mínimes seran més baixes, amb glaçades freqüents tot i que no sembla que hagin de ser massa fortes. De cara a demà tindrem alguns núvols prims al llarg del dia que acompanyaran a una cua de front molt poc activa, i les màximes seran una mica més altes. En propers dies continuarà la mateixa tònica de temps,amb temperatura que pujarà dimecres i baixarà dijous, i amb la possible arribada d'un front fred el cap de setmana que portaria ruixats i fred d'hivern.

Les temperatures màximes del dia s'han enfilat fins a valors d'entre 9 i 16ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 5 i -1ºC,amb baixa humitat, vent moderat de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,8ºC
T. Mínima:   -0,8ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,9ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     16,2ºC
T. Mínima:       1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:       0,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,6ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,1ºC
T. Mínima:        2,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      14,5ºC
T. Mínima:       -1,4ºC
Precipitació:     0,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     12,2ºC
T. Mínima:     -0,4ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada