dilluns, 22 de febrer del 2016

Dades 22 de febrer de 2016

El dia s'ha caracteritzat pel pas d'una feble pertorbació al final de la nit i fins a mig matí que ens ha deixat cels tapats i pluja feble, en molts casos acompanyada de fang ja que l'aire que ens entrava era del sud en tots els nivells. A partir de migdia i sobretot a la tarda el cel s'ha anat asserenant, i la propera nit serà tranquil·la, amb vent fluix de mestral i temperatura clarament més baixa. Demà dominarà el sol amb vent fluix de mestral i temperatura una mica més baixa, mentre que dimecres els núvols ja seran presents sobretot a la tarda. Dijous ens passa una nova pertorbació que no sembla massa activa, ens deixarà precipitacions febles i les temperatures baixaran una mica més. Divendres tindríem un dia de treva amb augment dels núvols i pendents del que pugui fer una pertorbació activa entre dissabte i diumenge que,segons on s'acabi situant exactament, ens pot deixar més o menys precipitacions. El que sembla bastant clar és que el fred tornarà a finals de setmana.

Les màximes d'avui han anat entre els 13 i 17ºC, i les mínimes entre els 5 i 8ºC, amb mala visibilitat, vent fluix de mestral i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima:   7,7ºC
Precipitació: 1,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,5ºC
T. Mínima:    7,7ºC
Precipitació:  2,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     14,9ºC
T. Mínima:       5,9ºC
Precipitació:    1,2 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,3ºC
T. Mínima:       7,1ºC
Precipitació:    0,3 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,3ºC
T. Mínima:       7,6ºC
Precipitació:    0,2 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      13,1ºC
T. Mínima:        7,9ºC
Precipitació:     0,2 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      14,0ºC
T. Mínima:        4,6ºC
Precipitació:     0,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     13,2ºC
T. Mínima:       8,3ºC
Precipitació:    1,0 mm
Fenomens observats: pluja de fang, calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada