diumenge, 21 de febrer del 2016

Dades 21 de febrer de 2016

Avui hem tingut un dia de nou dominat pel sol fins a primera hora de la tarda, moment en que han anat apareixent bandes de núvols prims des del sud-est que han anat tapant el cel, i que acompanyen a una pertorbació feble que ens afectarà sobretot demà al matí. La propera nit tindrem cels tapats i temperatures molt suaus, i cap a la matinada cauran els primers ruixats, febles en general i inconnexos pel sud i ponent. Al matí pot anar plovent de forma molt feble, i a la tarda ja s'allunyaria amb obertura de clarianes. Les temperatures demà seran una mica més baixes que avui, si bé superiors a les normals. Dimarts tindrem temps estable amb temperatures més baixes, i entre dimecres i dijous ens arribaria un altre front. Entre dissabte i diumenge un altre, aquest potser més actiu.

Les màximes d'avui s'han disparat respecte les de dies enrere, amb valors entre els 16 i 22ºC, mentre les mínimes han anat entre els 4 i -4ºC, amb forta inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de mestral al matí, i garbí al migdia i tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,0ºC
T. Mínima:   0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   20,3ºC
T. Mínima:    1,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,4ºC
T. Mínima:      -1,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,5ºC
T. Mínima:       3,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,8ºC
T. Mínima:      -4,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      16,7ºC
T. Mínima:       -0,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      18,2ºC
T. Mínima:       -4,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     17,5ºC
T. Mínima:       2,1ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gebrada a terra a primera hora, calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada