dijous, 11 de febrer del 2016

Dades 11 de febrer de 2016

El dia ha estat dominat pels núvols arreu del país que acompanyaven a una petita pertorbació que ens ha anat creuant durant el dia i que ha deixat pluges febles, puntualment moderades, al centre i sobretot sud del país, aturant-se les precipitacions a la tarda amb l'obertura de clarianes i la retirada de la pertorbació cap al mar. La propera nit tindrem força núvols i algunes boires, i demà entrarà un nou front, per la qual cosa tornarà a dominar la nuvolositat amb pluges, febles en general. Les temperatures de demà seran semblants a les d'avui i el vent podrà ser moderat de ponent a mestral al migdia i tarda. Dissabte tindrem núvols i clarianes amb vent moderat a fort de ponent i temperatures més altes, mentre que diumenge arriba un nou front pel nord amb cels tapats, ruixats i nevades al Pirineu, i temperatura que anirà baixant al llarg del dia. Sembla que la setmana vinent, almenys els primers des, tindríem temperatures de ple hivern.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 7 i 14ºC i les mínimes entre els 5 i 8ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  7,7ºC
T. Mínima:   5,7ºC
Precipitació: 1,8 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   7,0ºC
T. Mínima:    4,7ºC
Precipitació: 0,5 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    8,5ºC
T. Mínima:     5,4ºC
Precipitació:  0,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,6ºC
T. Mínima:       5,2ºC
Precipitació:    1,5 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,9ºC
T. Mínima:       8,0ºC
Precipitació:    0,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       8,7ºC
T. Mínima:        6,7ºC
Precipitació:     1,2 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      10,6ºC
T. Mínima:        7,2ºC
Precipitació:     1,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      8,2ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:    1,7 mm
Fenomens observats: pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada