dissabte, 13 de febrer del 2016

Dades 13 de febrer de 2016

El matí ha estat dominat pels núvols i boires, amb pluges febles i mala visibilitat. A partir de mig matí el cel a poc a poc s'ha anat trencant i ha quedat un migdia i sobretot tarda assolellats. A partir de mitja tarda s'ha tapat molt ràpidament per l'acostament d'un nou front que ja ha deixat els primers ruixats. Aquest vespre i primera part de la nit podrien caure més ruixats, no sembla que gaire importants, tot plegat anirà de baixa a la matinada amb un nou reforçament del vent i cel més serè. Demà el temps canvia en el sentit de que ens començarà a afectar una entrada d'aire fred que farà baixar les temperatures fins a valors de ple hivern (no es tracta de cap onada de fred si no d'una entrada d'aire fred normal i corrent). Demà tindrem sol al matí i a la tarda es taparà. Podria caure alguna precipitació feble, sembla que poca cosa si arriba a caure. La setmana vinent estarà dominada pel temps fred, i sembla que sense precipitacions importants.

Les temperatures màximes d'avui s'han enfilat fins a valors entre els 15 i 20ºC, i les mínimes entre els 5 i 11ºC, amb humitat elevada i mala visibilitat al matí, i baixa humitat i bona visibilitat a la tarda. El vent ha bufat moderat amb cops forts entre ponent i mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima:   8,9ºC
Precipitació: 0,8 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,1ºC
T. Mínima:    5,7ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  17,4ºC
T. Mínima:     7,5ºC
Precipitació:  0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,6ºC
T. Mínima:       8,4ºC
Precipitació:    0,4 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,1ºC
T. Mínima:      11,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      17,4ºC
T. Mínima:        9,7ºC
Precipitació:     1,1 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      15,9ºC
T. Mínima:       10,3ºC
Precipitació:     0,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     15,8ºC
T. Mínima:       9,1ºC
Precipitació:    1,8 mm
Fenomens observats: pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada