dijous, 25 de febrer del 2016

Dades 25 de febrer de 2016

A primera hora del dia teníem força núvols provocats pel pas d'un front molt poc actiu, i que no ens ha deixat precipitacions a casa nostra. A partir de mig matí s'ha anat aclarint, i durant la tarda han predominat les clarianes tot i que s'han observat nuvolades cap al Pirineu i que han deixat alguns ruixats febles. Aquesta nit les nuvolades es desfaran i la temperatura serà més freda amb algunes glaçades febles. Demà a primera hora hi haurà força clarianes, però ràpidament s'anirà tapant de ponent a llevant degut a l'arribada d'una depressió que s'anirà reforçant a mesura que se'ns acosti, amb pluges començant per l'oest i que aniran avançant cap a l'est de cara al vespre. La nit de divendres a dissabte i sobretot dissabte al matí tindrem precipitacions generals i moderades a abundants, amb cota de neu que en un principi seria d'uns 1000 metres,però que al llarg de la nit i matinada de dissabte anirà baixant als 700 i potser fins als 500 metres. A partir de dissabte a la tarda i ja durant diumenge les precipitacions es farien més espaiades i intermitents, tot i que encara amb cota de neu baixa. Diumenge tindrem un dia insegur i molt fred, amb vent del nord moderat i possibles ruixats de neu, mentre que de cara a principis de la propera setmana la depressió s'aniria allunyant progressivament.

Les màximes d'avui han anat entre els 11 i 17ºC, i les mínimes entre els 0 i 6ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fluix amb algun cop moderat a la tarda de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima:   3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   10,9ºC
T. Mínima:    3,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     13,5ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,6ºC
T. Mínima:       4,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,9ºC
T. Mínima:       2,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      14,3ºC
T. Mínima:        5,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      15,0ºC
T. Mínima:       -0,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     13,3ºC
T. Mínima:       3,2ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada