diumenge, 28 de febrer del 2016

Fotografies de la setmana (22 al 28 de febrer de 2016)

Dilluns 22 de febrer:  una altra de les espècies que ha començat a florir és el boixac (Calendula arvensis), espècie pròpia d'ambients agrícoles i zones freqüentades. Imatge a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 23 de febrer:  l'entrada d'una depressió des del sud molt poc activa va arrossegar una massa d'aire d'origen africà que va provocar la presència de molta pols a l'atmosfera. Imatge a primera hora del dia a Calaf:

Dimecres 24 de febrer:  dia de temps tranquil, amb bandes de núvols prims sobretot al matí i més sol a la tarda, amb bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 25 de febrer:  aquell dia va continuar el temps ben tranquil, amb domini del sol i amb bona visibilitat i ambient suau. Imatge a Castellfollit de Riubregós a mitja tarda:

Divendres 26 de febrer:  l'acostament d'una depressió activa va provocar que,tot i que el matí va ser tranquil, a la tarda s'ennuvolés ràpidament el cel:

Dissabte 27 de febrer:  durant la nit les pluges van ser generals arreu, i durant el matí es van obrir clarianes, mentre que a la tarda es va tornar a tapar el cel amb nous ruixats. Imatge a mig matí:

Diumenge 28 de febrer:  el matí s'ha aixecat mig ennuvolat i amb bona visibilitat. Imatge des dels afores de Calaf mirant cap al nord:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada