dissabte, 6 de febrer del 2016

Dades 6 de febrer de 2016

El dia s'ha caracteritzat per la nuvolositat abundant sobretot a la meitat est del país, i que fins i tot ha arribat a deixar alguns plugims al sud i prop del litoral, febles en conjunt. A la tarda s'han obert més clarianes però no han arribat a desaparèixer del tot els núvols baixos. La propera nit es taparà ràpidament de ponent a llevant amb l'arribada d'un front fred i a la matinada plourà arreu,en conjunt amb quantitats no massa importants a la nostra zona d'entre 1 i 5 mm en general, més importants com més aprop del Pirineu de Lleida. Al llarg del matí el front anirà marxant i el vent de mestral agafarà empenta, amb cops a la tarda moderats o una mica forts. De cara als propers dies tindrem temps variable, amb un front dimarts, un altre dijous i un altre el cap de setmana que no serien massa actius. La temperatura no serà gaire freda i el vent bufarà amb força.

Les temperatures màximes han estat més baixes que ahir, amb valors entre els 9 i 13ºC, i mínimes entre els -1 i 5ºC i amb una certa inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima:   2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,2ºC
T. Mínima:    0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,5ºC
T. Mínima:    -1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,7ºC
T. Mínima:       4,6ºC
Precipitació:    0,5 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     10,8ºC
T. Mínima:      -0,6ºC
Precipitació:    0,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      13,1ºC
T. Mínima:        3,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      9,7ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:    0,1 mm
Fenomens observats: rosada, plugim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada