dimarts, 2 de febrer del 2016

Dades 2 de febrer de 2016

El dia d'avui s'ha caracteritzat per les boires extenses a bona part de l'interior i que s'han mantingut fins a migdia en molts casos, desfent-se de cara a la tarda. A partir de llavors han augmentat els núvols alts i mitjos de ponent a llevant per l'arribada d'un front que ens afectarà sobretot durant la nit i matinada, amb cels tapats però sense precipitacions, a part d'algunes boires que es tornaran a formar a l'interior. De cara a la tarda el front s'allunya i entrarà una massa d'aire més freda acompanyada de vent de mestral, que bufarà amb cops moderats. El cel quedarà serè sobretot a partir de migdia i la nit de dimecres a dijous podríem tenir algunes glaçades. Dijous i en dies posteriors tindríem temps estable, a l'espera d'un nou front pel cap de setmana que tampoc sembla gaire actiu. Les temperatures seran més fredes els propers dies.

Les màximes del dia han anat entre els 10 i 18ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i 4ºC,amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  9,8ºC
T. Mínima:   3,3ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,3ºC
T. Mínima:    2,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   15,0ºC
T. Mínima:     2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,5ºC
T. Mínima:       3,9ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,1ºC
T. Mínima:       0,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,9ºC
T. Mínima:        3,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      10,4ºC
T. Mínima:        1,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     11,1ºC
T. Mínima:       4,4ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada