diumenge, 7 de febrer del 2016

Dades 7 de febrer de 2016

A primera hora del dia la nuvolositat era abundant encara amb les restes del front que ens ha creuat durant la nit, però ràpidament s'ha allunyat quedant un dia assolellat o amb alguns núvols poc importants. De cara a la tarda han aparegut de nou bandes de núvols alts i mitjos per ponent. La propera nit serà més freda però no es preveuen massa glaçades, i demà tindrem un nou dia amb núvols i clarianes, més sol al matí i més núvols a la tarda que precedeixen a l'arribada d'un nou front per dimarts. Dimarts tindrem núvols abundants però no s'esperen precipitacions tret de la serralada pirinenca, la temperatura baixarà i el vent tornarà a ser marcat. Dimecres tindrem una treva amb temps més estable, mentre que dijous tornaríem a tenir núvols i alguna pluja feble al pas d'un altre front fred. Un nou front ens afectaria a finals del cap de setmana, amb nevades al Pirineu, vent fort a la resta i baixada clara de temperatures.

Les màximes d'avui han anat entre els 8 i 14ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i 7ºC,amb bona visibilitat, baixa humitat i vent moderat amb algun cop fort al matí i migdia sobretot de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima:   3,7ºC
Precipitació: 2,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,3ºC
T. Mínima:    3,8ºC
Precipitació: 9,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,0ºC
T. Mínima:     4,3ºC
Precipitació:  7,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,3ºC
T. Mínima:       2,3ºC
Precipitació:    0,7 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,4ºC
T. Mínima:       7.0ºC
Precipitació:    0,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,0ºC
T. Mínima:        4,4ºC
Precipitació:     1,8 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      13,1ºC
T. Mínima:        5,5ºC
Precipitació:     2,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     10,2ºC
T. Mínima:       4,4ºC
Precipitació:    3,0 mm
Fenomens observats: pluja, plugim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada